Omgeving van Landgoed De Driesprong

Kasteel Slangenburg

Kasteel Slangburg ligt net buiten Doetinchem waar u ook kunt overnachten. U rijdt met de auto in ongeveer 9 minuten naar het kasteel vanaf Landgoed de Driesprong.
Buiten het kasteel zijn er diverse mooie wandelroutes die vrij te bewandelen zijn ook met uw hond aan de lijn.

Voor meer informatie bezoek de website van kasteel Slangenburg.

Kasteel Vorden

Kasteel Vorden werd al genoemd in de 12e eeuw en werd voor het eerst verkocht in 1315, waarin Steven van Vorden het kasteel en de bijgebouwen overdeed aan zijn oom, Dirk van Vorden. Bij deze familie begint de geschiedenis van Kasteel Vorden.

Kasteel Vorden wordt nog steeds bewoond en is te bezichtigen. U kunt ook mooi wandelen in deze omgeving
Klik hier voor meer info

Kasteel Ruurlo

Huis Ruurlo is een kasteel en landgoed in de gemeente Berkelland, zuidelijk gelegen van het dorp Ruurlo, in de Nederlandse provincie Gelderland. Het is onderdeel van een sinds 2010 geregistreerd rijksbeschermd complex Historische Buitenplaats.

In het kasteel is ook een museum gevestigd, zeker een bezoekje waard.Klik hier voor meer info

Postbank

De Posbank is een monumentale bank en van een naastgelegen theehuis op de zuidelijke Veluwe bij Rheden in de Nederlandse provincie Gelderland. De bank staat op een hoogte van 90 meter boven NAP in het Nationaal Park Veluwezoom met uitzicht over het IJsseldal, Arnhem, de Achterhoek en de Liemers tot in Duitsland.
Klik hier voor meer info

Landgoed De Wiersse

De Wiersse is een begrip in de Achterhoek. Het landgoed wordt nog steeds bewoond. Door het jaar heen zijn er diverse opendagen.
In elke jaargetij is het fantastisch vertoeven. Prachtige omgeving.
Klik hier voor meer info