Beschrijving van het schitterende huis

Entree
Wanneer u via het hardstenen bordes, welke is geflankeerd door vier pilaren, de entree nadert, gaat u door een dubbele voordeur de ontvangsthal binnen. De zeer ruime hal is voorzien van twee grote te openen ramen en een prachtige marmeren vloer die helemaal doorloopt in de dertien meter lange gang. Aan uw rechterhand is de prachtige hardstenen trap naar de eerste verdieping. De garderobe is aan uw linkerhand, verwerkt in een nis. U vindt hier ook de lift die u naar de 1e en de 2de verdieping brengt. Vanuit de gang heeft u toegang tot de woonkamer, keuken, master bedroom en toilet.

Linker vleugel
In de met daglicht gevulde woonkamer wordt uw aandacht direct naar de indrukwekkende marmeren schouw getrokken. Een bijzonder mooi exemplaar! Deze open haard wordt gasgestookt met het gemak van een afstandsbediening. Het plafond is voorzien van led spots, die kunnen worden gedimd. Deze zelfde spots zijn in alle ruimtes op de begane grond aanwezig. De vloer in de woonkamer is zwart natuursteen leatherfinished. Naast de woonkamer is een kleine bibliotheek gesitueerd,waar u in alle rust een boek kunt lezen of van het prachtige uitzicht kunt genieten. In de zomer kunt u hier de deur open zetten. Deze komt uit op het terras aan de voorzijde naast de entree. Aansluitend aan de woonkamer vindt u de hobby- en televisiekamer. Deze ruimte is voorbereid voor een homecinemasysteem. Vanuit hier heeft u ook toegang tot de garage.

Rechter vleugel
In de rechtervleugel op de begane grond is de master bedroom gesitueerd. Deze is te bereiken vanuit de gang, via dubbele hoge deuren. De muur achter het bed is een scheidingswand. Hier achter treft u een ruimte voorzien van praktische garderobekasten. Boven het bed bevindt zich een glazen dak hemel van 2 meter die uitzicht biedt op de sterrenhemel. Deze is voorbereid om van een volautomatische zonwering te worden voorzien. Vanuit de master bedroom heeft u toegang tot de luxe badkamer die voorzien is van een grote regendouche, een dubbel badmeubel en een toilet. Het bijzondere glazen bad, staande voor openslaande deuren, completeert het geheel. In de vloer zitten diverse spotjes verwerkt. De openslaande deuren komen uit op het overdekte terras aan de achterzijde van het huis. U kunt hier heerlijk relaxen en genieten van het uitzicht naar het bos. В Via de master bedroom, maar ook de naastgelegen gang, kunt de wasruimte betreden. Hier kunnen de wasmachine en de droger op een verhoging geplaatst worden. Daarnaast vindt u er een keukenblok.
In de wasruimte kunt u door middel van een trap de kelder in, waar de technische ruimte is gesitueerd. Tevens biedt de kelder veel opbergruimte.

De laatste ruimte van de rechtervleugel op de begane grond is werkelijk een mini spa.
Voorzien van een infrarood-sauna en een dompelton is dit een heerlijke plek om lekker te relaxen. Er is tevens een douche, toilet en urinoir aanwezig. Vanuit de sauna kan je ook naar buiten. Hier zijn al voorbereidingen getroffen voor een eventueel zwembad.

Via de tweede lange gang (13 meter) gaat u terug naar het hart van het huis.
In de kleine hal, die de twee gangen verbindt is ook een toiletruimte met toilet en urinoir. Deze ruimte is voorzien van een bewegingssensor, die het licht automatisch inschakelt. De kleine hal loopt weer over in de eerste grote hal waar een dubbele deur u naar de keuken brengt. De schitterende woonkeuken bevat een greep loze Siematic keuken met een kalkstenen werkblad en achterwand en voorzien van Miele apparatuur. Naast een grote koelkast, kleine koelkast, vriezer en magnetron/oven heeft deze keuken een geГЇntegreerde espressomachine met koppenwarmer. Prominent aanwezig is het fornuis van La Cornue, de Cornuefe, met een Lacanche afzuigkap. Het fornuis werkt op gas. De twee ovens zijn elektrisch. De dubbele spoelbak heeft een Grohe kraan, die naast warm en koud water, ook gezuiverd water geeft. Een derde spoelbak, eveneens met een Grohe kraan, geeft, naast warm en koud water, ook kokend water (bijvoorbeeld voor thee). De gebruikte materialen geven deze hypermoderne keuken een eigentijdse klassieke uitstraling. De enorme keuken is voorzien van een travertin vloer en heeft een hout gestookte open haard. Ook hier treft u een marmeren schouw, die rijkelijk is versierd met ornamenten.
In deze ruimte kan met gemak een tafel van 4 meter worden geplaatst.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping treft u twee slaapkamers met openslaande deuren. Deze leiden naar een eigen dakterras. De grootste slaapkamer heeft een eigen badkamer, voorzien van een douche en wastafel. Op de ruime overloop is een separate badkamer met douche, wastafel en toilet. Ook vanuit de overloop is er toegang tot een van de twee dakterrassen.

Tweede verdieping
Via een hardhouten trap komt u op de tweede verdieping. Hier bevindt zich een ruime kamer met een prachtig uitzicht over het landgoed. Ook hier is weer een toiletruimte met wastafel aanwezig. Deze verdieping is voorbereid (verwarming/ verlichting) om een wedstrijdbiljart te plaatsen. Ook de vloerbelasting is hier op berekend. Naast de lift is er nog een praktisch bergruimte, die via een deur te bereiken is. Via een vlizotrap kunt u de vliering bereiken.

Buiten/terras
Vanuit de keuken kunt u via twee dubbele deuren naar het overdekte terras. In de overkapping zitten dimbare led spotjes en lichtkoepels.
Ook zijn er aansluitpunten voor terrasverwarming. U kunt kiezen of u deze opgas of elektriciteit wilt laten branden. De overkapping wordt ondersteund door vier pilaren. Het terras is uit verschillende lagen opgebouwd en afgewerkt met twee treden en in zijn geheel voorzien van hardsteen. U heeft op deze plek een prachtig uitzicht op bos en weiland waar u zelfs reeГ«n, hazen, buizerds en uilen kunt spotten. Vanuit hier loop u zo het omheinde bos in. Ook aan de voorkant van het huis is een overdekt bordes waar u heerlijk van de natuur kunt genieten en een vrij uitzicht heeft.

Schuur
Aan de achterkant van het huis staat, op gepaste afstand, een hoogwaardige en mooi afgewerkte schuur die veel ruimte biedt voor opslag.

Garage
Aan het huis is een garage gebouwd. Deze biedt plaats voor twee auto's en is voorzien van automatische deuren, te bedienen met een afstandsbediening of elektrische bediening. Ook hier is wederom een toiletruimte aanwezig. De garage is eveneens voorzien van een keukenblok en aansluitingen voor een wasmachine en een droger. Ook is de volautomatische beregeningsinstallatie hier geГЇnstalleerd. De buitenruimte is aan de achterzijde van het huis bestraat met klinkers. De 100 meter lange en 5 meter brede oprit en de doorrij-ruimte rondom het huis zijn voorzien van grind. Vanuit de garage heeft u binnendoor toegang tot het huis.

Daarnaast is de woning voorzien van:

 • Twee centrale stofzuiginstallaties voorhet gehele pand
 • Een gesloten liftinstallatie van beganegrond tot de tweede verdieping
 • De wateraansluitingen zijn voorzien vaneen circulatiepomp, dus direct warm water
 • De afzuiginstallatie werkt op driestanden
 • Diverse aansluitingen voor wandlampen
 • Alarm en beveiligingsinstallatie
 • Aansluitpunten buiten- entuinverlichting
 • Gehele woning heeft een uitgekiendlichtplan
 • Diverse televisie en video aansluitingen
 • 2 x Glasvezel aansluitingen op hoofdhuis en appartement
 • Diverse computeraansluitingen
 • Alle verlichtingspunten zijn dimbaar
 • Warmtepomp en energie dak
 • Alle ruimtes hebben vloerverwarming ende temperatuur is per ruimte te regelen (incl. deВ garage)
 • In alle tijdelijke verblijfsruimtes(gangen, kelder, garage, toiletten en wasruimte) word deВ verlichting aangestuurd door middel van automatische bewegingsmelders
 • De dubbele deuren zijn 2.58 m hoog
 • De toiletten zijn zwevend en voorzien van soft closed brillen
 • De kelder is voorbereid voor de techniek van een aan te leggen zwembad en vijver
 • Aan drie zijden van het pand zijn vorstvrije warm/koud water buiten kranen geГЇnstalleerd
Tweede volledige woning:
Deze kleine versie van het hoofdgebouw is een fijne en zelfstandige woning. U komt binnen in een ruime hal, met links de hardhouten trap naar de bovenverdieping. Rechts treft het toilet aan met daarnaast een praktische bijkeuken met was- en droogmachine aansluiting. Als u rechtdoor loopt, komt u in een lichte woonruimte met open keuken. De woonruimte heeft een schouw met open haard, die is voorbereid als gashaard. Het woongedeelte is voorzien van twee dubbele openslaande deuren naar het ruime terras aan de voorzijde. De ruimte is voorzien van aansluitpunten voor televisie en data.
De landelijke keuken met granieten werkblad is voorzien van een koelkast, een 5-pits gasfornuis, een afzuigkap, een grote dubbele porseleinen spoelbak.
‍
De bovenverdieping heeft een ruime overloop. Hier vindt u een grote slaapkamer van 50 m2 met aansluitingen voor televisie en data. In deze kamer kunt u een garderobe kast plaatsen of een inloopkast creГ«ren in een nis. Ook zou deze ruimte, met aan drie zijden uitzicht over het landgoed, eventueel als woonkamer kunnen worden ingericht. Verder zijn op deze verdieping nog twee slaapkamers. De kleinste van de twee is voorzien van diverse aansluitingen om dienst te kunnen doen als kantoorruimte. Ook vindt u hier een ruime badkamer voorzien van een ligbad, doucheruimte, toilet en een wastafel. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming. Ook hier is een centraal stofzuigsysteem, alarminstallatie, dimbare lichtaansluitingen en ledspots.